Webinar over omnichannel management

08/01/2013

Op 11 april verzorg ik voor FreeLunch een online seminar over multichannel management. Deelname is gratis. De onderwerpen die aan bod komen: - waarom is multichannel management belangrijk voor mij en mijn organisatie? - wat zijn succesfactoren in multichannel management? - hoe implementeer ik multichannel management in mijn organisatie? - hoe gebruik ik de 'voice of the customer' en 'customer journey mapping' als basis voor een multichannel strategie? Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven.

Please reload

Uitgelicht

Nyenrode masterclass: Agile Management

September 2, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten

April 5, 2018

March 19, 2018

Please reload

Zoek op trefwoord
Please reload

Volg me
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Classic
  • YouTube Social  Icon

Follow me

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Classic
  • c-youtube