top of page

Nyenrode masterclass: Agile Management


Veel van mijn cliënten verzuchten regelmatig dat de veranderingen zo snel gaan dat het steeds lastiger wordt om deze bij te houden. En vaak kijken ze in verwondering naar andere organisaties die er wél in slagen om zich snel en flexibel aan te passen. Dit actuele thema vormt de basis voor een nieuw programma op Nyenrode dat onder mijn leiding staat. Na zeven zeer succesvolle edities vindt de volgende weer plaats op 20 en 30 oktober 2019. In de tweedaagse masterclass ‘Agile Management’ wordt besproken hoe je de transitie kunt maken naar een wendbare en adaptieve organisatie. Je kunt jouw huidige agility niveau vaststellen en leert vervolgens hoe je de agile principes toe kunt passen in de structuur, cultuur, systemen en processen van jouw organisatie. Daarvoor kun je experimenteren in een ‘lab’ en zullen diverse gastsprekers inspirerende cases van gevestigde organisaties en lean startups behandelen. Meer informatie vind je op de website van Nyenrode.

Uitgelicht
Recente berichten
Zoek op trefwoord
Er zijn nog geen tags.
Volg me
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Classic
  • YouTube Social  Icon
bottom of page