Interview RTL7 - Ondernemen doen we zo

14/12/2017

Recent werd ik uitgenodigd voor het TV programma Ondernemen Doen We Zo om te praten over de uitdaging die veel organisaties hebben om het ondernemerschap van hun mensen te versterken. In het interview ga ik in op onderwerpen als de klant centraal stellen, werken in multidisciplinaire teams, experimenteren en dienend leiderschap. Hoewel het programma ook terug te kijken is op RTL XL, is nu ook een verkorte versie beschikbaar gekomen. Die kun je hieronder bekijken:

 

 

 

Please reload

Uitgelicht

Nyenrode masterclass: Agile Management

September 2, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten

April 5, 2018

March 19, 2018

Please reload

Zoek op trefwoord
Please reload

Volg me
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Classic
  • YouTube Social  Icon

Follow me

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Classic
  • c-youtube