Zoeken
  • mikehoogveld

Lezingen, clinics en workshops


De komende periode zal ik weer enkele sessies verzorgen waaraan je kunt deelnemen:

  • Op 22 en 23 januari verzorg ik tijdens de gratis Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs (Utrecht) de sessie 'Omnichannel Organisatie - Het recept voor de magische succesformule'.

  • Op 31 januari verzorg ik voor Beeckestijn Business School (Lesuden) een gratis clinic over het praktisch implementeren en borgen van 'multichannel management'.

  • Op 5 en 6 februari verzorg ik tijdens het Marketing Insights & Big Data Event in Media Plaza (Utrecht) een tweetal lezingen over 'customer insight', 'customer journeys' en 'multichannel management'. Hierin zal ik samen met Linda Groot ook de case van Nuon bespreken.

#omnichannel #lezing #workshop #clinic #shopping2020

9 keer bekeken

Follow me

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Classic
  • c-youtube